Politika privatnosti

Na određenim mjestima unutar web stranice i u određeno vrijeme, SIG PIXEL, vl AMEL KAPETANOVIĆ će prikupljati osobne podatke korisnika. Ti podaci će se koristiti u svrhu kontakata i evidencije korisnika, te u svrhu statističke obrade posjećenosti web stranice. SIG PIXEL, vl AMEL KAPETANOVIĆ jamči da podatke koje prikupi na taj način neće prodavati.

Uređivanje i brisanje korisničkih podataka, te uklanjanje e-mail adresa iz mailing listi, moguće je na linku Pretraga i uređivanje korisničkih podataka ili putem linkova za uklanjanje / uređivanje podataka koji se nalaze u podnožju svih promotivnih e-mailova tvrtke SIG PIXEL, vl AMEL KAPETANOVIĆ.. Za informacijama o njihovim podacima, korisnici se mogu obratiti putem e-mail adrese info@sigpixel.hr

Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, korisnik dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje i podatke i time dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovara sa SIG PIXEL, vl AMEL KAPETANOVIĆ

Skupljanje i obrada osobnih podataka korisnika uključuje i prosljeđivanje istih trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova.

Pohrana podataka se vrši na neodređeno vrijeme.

Također, SIG PIXEL, vl AMEL KAPETANOVIĆ zadržava pravo na objavu naziva tvrtki kao svojih referenci na web stranici sigpixel.hr, osim u slučaju kada je eksplicitno specificirano drukčije ugovorom o suradnji.

Na web stranicama sigpixel.hr u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se Google Analytics, koji omogućava uvid u posjećenost s izvora kao što su društvene mreže, e-mailovi, oglašivačke platforme, web tražilice i drugi online servisi i alati.

Izjava o prikupljanju i korištenju osobnih podataka:

SIG PIXEL, vl AMEL KAPETANOVIĆ obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Obrt SIG PIXEL, vl AMEL KAPETANOVIĆ i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Jamstvo korištenja web stranice

SIG PIXEL, vl AMEL KAPETANOVIĆ ne izjavljuje niti jamči, izričito niti prešutno, da je sadržaj web stranice i/ili povezanih stranica potpun ili ažuriran; da će web stranica i/ili povezane stranice uvijek biti dostupne i raspoložive, te da neće sadržavati pogreške, viruse, crve i druge računalne programe koji bi mogli prouzročiti štetu korisnicima, registriranim korisnicima ili trećim osobama. Svaki korisnik i registrirani korisnik izričito prihvaća korištenje ove web stranice na svoju vlastitu odgovornost. Vi, a ne SIG PIXEL, vl AMEL KAPETANOVIĆ, snosite sve eventualne troškove vezane uz održavanje ili popravak računalne opreme. Bilo kakvo jamstvo dano na ovim stranicama odnosi se isključivo na proizvode ili usluge koje pruža SIG PIXEL, vl AMEL KAPETANOVIĆ.. SIG PIXEL, vl AMEL KAPETANOVIĆ. naglašava da sve materijale i sadržaje na web stranici treba uzeti “takvima kakvi jesu”, te se SIG PIXEL, vl AMEL KAPETANOVIĆ. ne smatra odgovornim za eventualne posljedice koje mogu proizići iz drugačijeg tumačenja materijala i sadržaja na web stranici.